• Levering binnen 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • De beste kwaliteit voor de beste prijs

    Toride 2024-2025

    RG Toride 2024-2025

    €94,95

    Productomschrijving

    De nieuwe Toride 2024-2025 is hier!  Een van de lichtste handschoenen ter wereld is terug met een nieuw, volledig zwart ontwerp. De Derma Fit technologie, de Pro contact zwarte Duitse Latex gecombineerd met de negatieve snit, zorgen voor een zeer lichte, strakke pasvorm op de hand met verbazingwekkende grip en duurzaamheid.  Toride is internationaal gezien een van de beste naadloze handschoenen op de markt.

     

    CUT: NEGATIEFSNIT biedt meer grip van de bal. De binnenste naden zijn nu beschikbaar met de ergonomische Bio Fit-methode, wat zorgt voor meer controle over de bal en flexibele bewegingen.

    BACKHAND: DermaFittechnologie, ingesteld op een volledig zwart backhanddesign, met sterke vezels die zorgen voor een lichtgewicht backhand met gerichte gebieden voor ondersteuning, stretch en ademend vermogen.

    PUNCH-zoneSiliconen bedrukt met een hoge dichtheidsmethode zijn gebruikt om meer kussen te bieden zonder afbreuk te doen aan de grip tijdens het stoten van de bal. Dankzij de unieke textuur en de nieuwe complexe 3D-patronen is de handschoen extreem flexibel, licht van gewicht en voldoet deze perfect aan de eisen van moderne keepers tijdens een wedstrijd met extreme duurzaamheid.

    POLS & SLUITING: WristFitSystem, Hypertechnologie ontwikkeld en bestudeerd met topatleten. Na goedkeuring van de topatleten kunnen we dit hyperpolyesterrubberelastiek aan de onderkant van de handschoen gebruiken.

    FIX FIT TECHNOLOGIE

    Verwijderbare Klittenband: Ontworpen met een unieke verstelmogelijkheid voor de ols. Dankzij de ergonomische constructiemethode kan de klittenband met deze elastische klittenband worden aangepast naar elke wens van de keeper.

    PALM: Met 4 mm PROBlackContactGerman Latex met speciale adhesieve additieven voor de beste eigenschappen, grote slijtvastheid en uitstekende prestaties in ALLE omstandigheden. Door de verbeterde extra lange palm en de nieuwe reliëftexturen kun je de bal beter onder controle houden tijdens het trainingen en wedstrijden.

     

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0