• Levering binnen 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • De beste kwaliteit voor de beste prijs

    Aversa 2024-2025

    RG Aversa 2024-2025

    €99,95

    Productomschrijving

    CUT: Hybride rolnegatief. Nieuwe verbeterde pasvorm met ergonomische vorm en extra flexibele beweging voor de vingers. Extra lange palm met reliëftexturen voor meer controle over de bal tijdens de wedstrijd. Nieuw toegevoegd kenmerk met Grip Protection Zone aan de voorkant van de palm onderaan met de feedback van onze Pro Athletes, helpt om grip te hebben op de bal.  De uitbreiding in de gripbeschermingszone helpt ook om de handschoen gemakkelijker aan te trekken.

    BACKHAND: Nieuwe kleurencombinatie EVO Zone Plus. Revolutionair materiaal, zeer ademend en met zeer elastische eigenschappen. De luchtventilatie is groter met een beter koelingsproces.  Deze serie bestaat uit producten die afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen en producten waarin gerecyclede materialen zijn verwerkt, wat een hoge mate van duurzaamheid betekent.  EVO Zone is het resultaat van de toepassing van geavanceerde technische technologie op comfort.

    Dit materiaal laat een hogere waterdampdoorlaatbaarheid toe met dezelfde thermische weerstand, wat resulteert in een superieur thermisch comfort. Het stootvlak is geïnjecteerd met zacht 3D-gelontwerp dat prestaties van het hoogste kaliber helpt te verkrijgen.

    SLUITING & WRIST: Verbeterd WFS - Wrist Fit System ontworpen met unieke manier om keepersbehoeften aan te passen. De verwijderbare elastische lus heeft de mogelijkheid om de pols aan te passen, maar geeft ook meer vertrouwen met deze nieuwe ergonomische techniek.

    PALM: 4mm+3mm nieuwe witte PRO CONTACT GERMAN LATEX voor optimale grip in alle weersomstandigheden en grote duurzaamheid op alle ondergronden.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0